LUNCH & DINER by RYAN

84422632_227349615313662_3757302558079582208_n

GENIET VAN BRabantse streekproducten gecombineerd met wereldse invloeden

De culinaire invulling is deze editie in handen van top-chef Ryan Bahadoer. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, driesterrenrestaurant De Librije en overige prestigieuze restaurants. Na zijn veelzijdige carrière heeft hij nu zijn ware plek gevonden en staat aan het roer van het succesvolle RYAN Foodshop. Smaken, geuren en culturen spelen een centrale rol bij zijn kookstijl. Zijn gerechten zijn verrassend, gedurfd en bereid volgens de laatste kooktechnieken. Tijdens Bourgondisch op de Velden bereidt RYAN bijzondere gerechten met Brabantse streekproducten gecombineerd met wereldse invloeden, én met een knipoog naar asperges. Samen met zijn team verzorgt hij lunches en diners op 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17 en 18 september. De lunch start met een amuse en broodvariant, gevolgd door een voor-, hoofd-, en nagerecht en kost € 39,50. Het diner heeft ook een tussengerecht en kost € 54,50. RESERVEER nu je tafel!