DE ROZARIO*

Laat je meenemen in de bijzondere wereld van de Michelin-chefs

Wil jij midden in de aspergevelden de passie uit de keuken van sterrenrestaurant De Rozario beleven? Dat kan! Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van het Helmondse restaurant schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren door de gerechten van chef en eigenaar Jermain. Gerechten met een ziel en een verhaal. Jermain: ”Ik kwam al vroeg in aanraking met de Indonesische keuken en verschillende Oosterse smaken. Dat heeft mijn smakenpalet zeker gevormd. Ik kook hoog in smaak en lekker uitgesproken, ik ben geen jongen van de klassieke gerechten. Daar ben ik ook te onrustig voor. Als ik het probeer, merk ik dat ik qua smaken steeds terugtrek naar het Aziatische.” Zowel de lunch als het diner bestaat uit vier gangen, vooraf gegaan door twee amuses, en kost € 79,50 exclusief dranken.

Sluit Menu