Warning: A non-numeric value encountered in /home/p9207/domains/aspergesopdevelden.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164

Delicious Diner

4-gangen diner van verrassende aspergecreatie’s gecombineerd met Brabantse streekproducten

Onze keukenbrigade bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs, onder leiding van Ralph van Kroonenburg en Tommy Luyten, u in de watten leggen met een uitgebreid kwalitatief diner midden in de natuur.

Reserveer een mooi plekje aan de aspergebedden waar u in ons sfeervolle openluchtrestaurant geniet van een voortreffelijk 4-gangen diner, vooraf gegaan door een amuse, bereid met de asperges die ’s ochtends vers zijn gestoken. Het restaurant is voor het diner geopend van 18.00 tot 23.00 uur. De prijs bedraagt € 52,50 p.p. exclusief dranken, inclusief BTW.

Het is mogelijk om voorafgaand aan het diner een rondleiding te krijgen te zien hoe de asperges gestoken worden en is er de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst. De rondleiding start om 18.00 uur, bij interesse dient u dit vooraf bij de reservering te boeken.

RESERVEER DINER

Sluit Menu
×
×

Winkelmand