Woensdag 1 juni zal het Valkenswaards sterrenrestaurant Eden koken. De meest verse producten, bereid met aandacht, passie en liefde. En, met respect voor het product. Eden is het beste van chef Herman Cooijmans en gastheer Robin Groos. Ze vertellen enthousiast: “We willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel. Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel altijd voor de beste kwaliteit!” Zowel de lunch als het diner bestaat uit twee amuses, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert, en kost € 79,50. Voor aanvang van de lunch is er keuze voor 12.00, 12.30 of 13.00 uur. Voor het diner is dat 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Reserveer nu je tafel!
Asperges op de Velden en Bourgondisch op de Velden zijn concepten en producties van BERT! Events. Voor meer informatie, vragen of reserveringen kun je contact opnemen met Bertie Klaassen:
© 2019-2022 BOURGONDISCH OP DE VELDEN