Zondag 22 mei zal het team van LUGAR, onder leiding van eigenaars Emidio Oliveira en Jeroen Vriens, culinaire lunches en diners verzorgen. Geheel op eigen wijze en uiteraard bereid met Brabantse streekproducten gecombineerd met Mediterraanse invloeden. Laat je verrassen door de kookkunsten van deze Portugese chef-kok en laat je in de watten leggen door de service van deze Brabantse op en top gastheer. De lunch bestaat twee amuses voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en kost € 49,50. Het diner bestaat uit twee amuses gevolgd door vijf gangen en kost € 73,50. Voor aanvang van de lunch is er keuze voor 12.00, 12.30 of 13.00 uur. Voor het diner is dat 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Reserveer nu je tafel!
Asperges op de Velden en Bourgondisch op de Velden zijn concepten en producties van BERT! Events. Voor meer informatie, vragen of reserveringen kun je contact opnemen met Bertie Klaassen:
© 2019-2022 BOURGONDISCH OP DE VELDEN