Warning: A non-numeric value encountered in /home/p9207/domains/aspergesopdevelden.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164

Delicious Lunch

Culinaire 3-gangen lunch met vers gestoken asperges, bereid op Brabantse wijze

Onze keukenbrigade bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs, onder leiding van Ralph van Kroonenburg en Tommy Luyten, u in de watten leggen met een aangeklede lunch midden in de natuur.

Reserveer een mooi plekje aan de aspergebedden waar u in ons sfeervolle openluchtrestaurant geniet van een voortreffelijke 3-gangen lunch, vooraf gegaan door een amuse, bereid met de vers gestoken asperges van het land. Voor de lunch zijn wij dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur. De prijs bedraagt € 39,50 p.p. exclusief dranken, inclusief BTW.

Het is mogelijk om voorafgaand aan het diner een rondleiding te krijgen te zien hoe de asperges gestoken worden en is er de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst. De rondleiding start om 12.00 uur, bij interesse dient u dit vooraf bij de reservering te boeken.

RESERVEER LUNCH

Sluit Menu
×
×

Winkelmand