NASTRIUM

Genieten van de bijzondere keuken van RESTAURANT Nastrium in een unieke omgeving in de natuur

Maandag 25 mei zal het team van toprestaurant Nastrium uit Helmond de scepter zwaaien. Chefkok en eigenaar Djailany van de Laarschot leerde het vak onder andere van Soenil Bahadoer, chef en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Zijn keuken is Frans georiënteerd met een stevige knipoog naar de Oosterse keuken. De Indische roots van Djailany vormen een belangrijk element. Dat hij verstand van smaken heeft blijkt niet alleen uit zijn topgerechten. Sinds kort heeft hij ook zijn eigen Gin gemaakt, geheel naar eigen receptuur. De lunch bestaat uit 4-gangen, met 3 amuses, en kost € 57,50 exclusief dranken. Het diner bestaat uit 6-gangen, met 3 amuses, en kost € 79,50 exclusief dranken. Het is mogelijk om voorafgaand een rondleiding te krijgen over de velden waarbij je ziet hoe asperges gestoken worden. De rondleidingen starten om 12.00 uur en 18.00 uur en dienen bij het maken van de reservering als extra product geboekt te worden.