NASTRIUM – maandag 6 september

Genieten van de bijzondere keuken van RESTAURANT Nastrium in een unieke omgeving in de natuur

Maandag 6 september zal het team van toprestaurant Nastrium uit Helmond de scepter zwaaien. Chefkok en eigenaar Djailany van de Laarschot leerde het vak onder andere van Soenil Bahadoer, chef en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Zijn keuken is Frans georiënteerd met een stevige knipoog naar de Oosterse keuken. De Indische roots van Djailany vormen een belangrijk element. Dat hij verstand van smaken heeft blijkt niet alleen uit zijn topgerechten. Sinds kort heeft hij ook zijn eigen Gin gemaakt, geheel naar eigen receptuur. De lunch bestaat uit 4-gangen, met 3 amuses, en kost € 57,50 exclusief dranken. Het diner bestaat uit 6-gangen, met 3 amuses, en kost € 79,50 exclusief dranken. Bij aankomst op de locatie word je op geheel passende wijze met een ludiek, overdekt vervoersmiddel rond geleid over de velden en akkers, met als eindpunt het restaurant. Voor aanvang van de lunch is er keuze voor 12.00, 12.30 of 13.00 uur. Voor het diner is dat 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Plaats HIER alvast geheel vrijblijvend een optie en zorg dat je verzekerd bent van een tafel!