Dinsdag 31 mei zal het team van toprestaurant Nastrium uit Helmond de scepter zwaaien. Chefkok en eigenaar Djailany van de Laarschot leerde het vak onder andere van Soenil Bahadoer, chef en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Zijn keuken is Frans georiënteerd met een stevige knipoog naar de Oosterse keuken. De Indische roots van Djailany vormen een belangrijk element. Dat hij verstand van smaken heeft blijkt niet alleen uit zijn topgerechten. Sinds kort heeft hij ook zijn eigen Gin gemaakt, geheel naar eigen receptuur. De lunch bestaat uit drie amuses, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert en kost € 59,50. Het diner bestaat uit drie amuses gevolgd door zes gangen en kost € 79,50. Voor aanvang van de lunch is er keuze voor 12.00, 12.30 of 13.00 uur. Voor het diner is dat 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Reserveer nu je tafel!
Asperges op de Velden en Bourgondisch op de Velden zijn concepten en producties van BERT! Events. Voor meer informatie, vragen of reserveringen kun je contact opnemen met Bertie Klaassen:
© 2019-2022 BOURGONDISCH OP DE VELDEN