Mad pianos dinnershow

Op vrijdag 14 juni geniet je van 19.00 tot 24.00 uur van een geheel verzorgde avond bestaande uit een 4-gangendiner, met de vers gestoken asperges in de hoofdrol, onbeperkt drankenarrangement en volop livemuziek van de Mad Pianos. Twee zingende pianisten, begeleid door saxofoon en drum, zorgen voor een avondvullend muzikaal programma. Wat rustig start tijdens het diner zal uitlopen tot complete gezellige madness! Van ballads tot rock, van easy listening tot voetjes van de vloer. En, verzoeknummers meer dan welkom!

Het viertal zeer ervaren muzikant-entertainers heeft op de meest indrukwekkende podia gestaan over de hele wereld samen met de grootste internationale artiesten. Zo treden ze dit jaar op in Club Malaysia en Dutchweek Val Thorens, Lock Stock & Barrel Dubai, Exit Festival Novi Sad en Club Jam in Istanbul voor de opening van Nicky. The Mad Pianos spelen enkel de beste classic, soul, rock en dance tracks op twee grote vleugels met een sound die je compleet van je stoel blaast. Een show die alle zintuigen prikkelt. BRING THE MADNESS!

We ontvangen je om 19.00 uur met een glas bubbels en zorgen dat je de rest van de avond volledig in de watten wordt gelegd. Reserveren per tafel van 10 personen.

All-in Arrangement € 165,00 pp.
Minder dan 10 gasten? Stuur even een mail naar info@aspergesopdevelden.nl