delicious lunch & diner

GENIETEN VAN vers gestoken asperges, BEREID OP BRABANTSE WIJZE

De chefs van Asperges op de Velden bereiden culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat je in de watten leggen door het culinaire team, onder leiding van Ralph van Kroonenburg van Delicious at Home en Tommy Luyten van Tommy’s Keuken. Reserveer een mooi plekje in ons sfeervolle openluchtrestaurant direct gelegen aan de aspergebedden. De lunch bestaat uit drie gangen, vooraf gegaan door een amuse, en kost € 39,50 exclusief dranken. Het diner bestaat uit vier gangen, vooraf gegaan door een amuse, en kost € 52,50 exclusief dranken. Het is mogelijk om voorafgaand een rondleiding te krijgen over de velden waarbij je ziet hoe asperges gestoken worden. De rondleidingen starten om 12.00 uur en 18.00 uur en dienen bij het maken van de reservering als extra product geboekt te worden.

Sluit Menu