TAFELTJE VOL

GENIETEN VAN DE BIJZONDERE KEUKEN VAN RESTAURANT DE ROZARIO IN EEN UNIEKE OMGEVING IN DE NATUUR
Op dinsdag 4 juni kookt De Rozario op de velden. De Rozario kookt 3 dagen op de velden maar op deze dag komt het tafeltje vol! In twee rondes (koud en warm) komt de tafel vol te staan met een diversiteit aan culinaire heerlijkheden en smaken natuurlijk gevolgd door een heerlijk dessert.

‘We halen inspiratie uit het alledaagse en proberen elk bezoek te laten voelen als de eerste keer. Vernieuwend, maar ook lekker vertrouwd. Met inspiratie uit de Aziatische keuken, waar vooral Indonesië een bijzonder plekje heeft. Maar onze inspiratie komt ook uit Helmond, en dan vooral uit onze eigen groentetuin. Het proces zien van A tot Z geeft voldoening en bovendien geeft het veel meer smaak.' Aldus Chef Jermain.

4 juni: Tafeltje vol

Lunch € 82,50
Diner € 95,00

Reserveer nu je tafel!