SMAEK

Genieten van uitgesproken smaeken in een unieke omgeving midden in de natuur

Op dinsdag 25 mei zal het team van toprestaurant SMAEK uit Geldrop culinaire hoogstandjes bereiden op de velden! Eigenaar en chefkok René: vertelt enthousiast: “Ik ben ontzettend trots dat ik samen met TEAM SMAEK voor de eerste keer tussen dit mooie rijtje restaurants mag staan.In 2015 opende ik Restaurant SMAEK aan de Nieuwendijk 17 in Geldrop. In de afgelopen vijf jaar hebben we een enorme groei doorgemaakt met als beloning een mooie vermelding in de Gault & Millau met 13 punten. We gaan jullie op de velden verrassen met een mooi en uitgebreid menu waarbij asperges de hoofdrol vervullen. Ik omschrijf mijn kookstijl als klassiek met een moderne twist. De basis is de Franse keuken welke ik graag combineer met andere wereldse smaeken. Hopelijk tot ziens op de Velden!’ Zowel de lunch als het diner bestaat uit vijf gangen, vooraf gegaan door drie amuses, en kost € 69,50 exclusief dranken. Plaats HIER alvast geheel vrijblijvend een optie en zorg dat je verzekerd bent van een tafel!