Warning: A non-numeric value encountered in /home/p9207/domains/aspergesopdevelden.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164

Vrienden van Return a Flavour

Met trots kunnen we melden dat we tot op heden samen 90 ouderen gaan trakteren op een heerlijke middag uit! En deze lijst wordt dagelijks nog verder uitgebreid. Omdat wij het essentieel vinden om ons te richten op de eenzame, kwetsbare ouderen zijn wij voor de uitvoering een samenwerking aan gegaan met KBO Kring Veldhoven, belangenvereniging voor senioren. Zij maken onderdeel uit van KBO Brabant en zijn de persoonlijke schakel tussen de organisatie van Asperges op de Velden en de ouderen die wij graag ontvangen. Wij zijn trots op het resultaat wat het initiatief Return a Flavour heeft opgebracht voor haar eerste ouderenevenement, wij hopen dat er nog vele mogen volgen en danken u nogmaals voor uw bijdrage!
Wij danken onze Vrienden: Intelectric, Matching Pool, De Bengel Veldhoven, Engagement Factory, Glashandel Verbo, Rabobank Regio Eindhoven, Publiek Food & Drinks, Stadspaviljoen, Walther Vastgoed, Serious Agency, Cityfoto, IJsblokjestaxi, H&T Vloeren, Cortex, Brabantse Verhuiscentrale, Busio Schilderwerken, TechNet, Parketgroothandel de Eik, Massage Ben Janssen, Jan Smulders Triplex, Aris Zwarthoed Viswinkel, B-TOO, van Eik en van Essen, Dommel 18, IJsblokjes Taxi, Action Vloeren en NoXcuse.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand